Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynıyor

Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynıyor

Kırıkkale Belediyesi’nde Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynıyor

A+ A-

Geleneksel hale getirdiğimiz İftar Çadırımızda her gün yüzlerce kişiyi konuk ediyoruz. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına kurulan İftar Çadırında, iftara evlerine yetişemeyenler, özellikle ihtiyaç sahibi aileler ağırlanıyor. 

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER
Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli her gün sıcak yemekleri hazırlayarak Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar çadırında ihiyaç sahibi ailelere ikram ediyor. Ramazan ayının dışında da yıl içerisinde ihtiyaç sahibi aileler ile yaşlı vatandaşlarımızı ihmal etmeyen Kırıkkale Belediyesi oluşturduğu özel ekiple bu kişilere her gün sıcak yemek ulaştırıyor. 

RAMAZAN COŞKUSU
Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, “Her ramazan ayında Cumhuriyet Meydanımızda kurduğumuz İftar Çadırımıza 2 yıl ara vermek zorunda kalmıştık. Çok şükür pademinin etkisinden yavaş yavaş çıkamaya başlamamamızın ardından bu Ramazan ayında İftar çadırımızı Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına kurduk. İftara yetişemeyen, ihtiyaç sahibi aileler burada iftarlarını birlikte açarak eski günlerdeki gibi Ramazan coşkusunu yaşıyorlar. Ekiplerimiz ayrıca ihtiyaç sahibi ve yaşlı ailelerimize yılın 12 ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da özenle hazırlanan yemekleri ulaştırıyorlar” ifadesini kullandı.


Bu haber toplam 570 defa okunmuştur